Oštećenje sluha i zujanje u ušima

Gubitak sluha je potpuno ili delimično smanjenje sposobnosti da se čuje ili razume govor. Može biti urođen ili nastati delovanjem širokog spektra bioloških i ekoloških faktora: male boginje, citomegalovirus, zauške, meningitis, AIDS, sifilis, lajmska bolest, dijabetes, tuberkuloza, hipotireoza, artritis, lekovi, buka i dr.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Terapija oštećenja sluha se sprovodi u zavisnosti od uzroka i može biti:   medikamentozna, hirurška, slušnim aparatima, kohlearnim implantima.

 

Zujanje u ušima (tinitus) je osećaj zvuka u uvu koji se javlja i traje bez prisustva spoljašnjeg izvora zvuka. Tinitus nije bolest, već simptom, koji dovodi do poremećaja sna, umora, anksioznosti, stresa, problema sa pamćenjem i koncentracijom.

 

Stav da se u lečenju ove bolesti, posle tromesečne medikamentozne terapije, ne može učiniti više ništa je promenjen iskustvima audioloških centara u svetu. Kombinovani tretman tinitusa (MTT tretman), prilagođen svakom pacijentu, daje značajne rezultate u prevalizaženju ove neprijatne slušne senzacije koja je često uzrok mentalne i  emocionalne patnje.

 

Misija rešavanja problema sa sluhom i tinitusom je pomoć osobama da pored ličnog doživljaja zvuka, ostvare normalnu komunikaciju i uključe se u sve tokove života.

 

DOBAR SLUH – DOBAR ŽIVOT!

 

Ukoliko sumnjate da ne čujete dobro, pojačavate TV ili osećate zujanje u ušima, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo.

U Audiovox-u ćete uvek dobiti najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija uspešnog poslovanja od 2000. godine, desetine hiljada zadovoljnih korisnika, besplatna podrška nakon kupovine i 2 godine garancije na slušne aparate.

Obezbedite svoj termin za besplatnu proveru sluha klikom na ovaj link

ZAKAŽITE BESPLATNU PROVERU SLUHA 

    Zakažite besplatnu proveru sluha!