Slušni aparati Subotica

Kvalitetni i pouzdani slušni aparati u Subotici, dostupni su vam u Audiovox predstavništvu! Naše stručno i ljubazno osoblje odgovoriće na Vaše zahteve i pomoći vam da izaberete slušni aparat po svojoj meri. Posetite nas adresi Branislava Nušića 2a! Saznajte više informacija u nastavku!

Besplatna provera sluha u Subotici!

Želite da besplatno proverite sluh i čujete mišljenje stručnjaka o tome da li vam je potreban slušni aparat?

Audiovox predstavništvo u Subotici je idealna lokacija da to i uradite – bez ikakvih obaveza. Kod nas možete isprobati najsavremenije modele slušnih aparata renomiranog proizvođača Oticon, a uz to računati na savete našeg stručnog tima.

Zajedno biramo najbolje rešenje za vas!

U komfornoj atmosferi ćemo vas posavetovati koji uređaj je najbolji izbor za vas u skladu sa vašim sluhom, ali i budžetom koji vam je na raspolaganju. Pružićemo vam i sve neophodne informacije u pogledu cena aparata za sluh, kao i načina korišćenja istih.

Pored samih aparata, nudimo vam i pomoćne uređaje, baterije za slušne aparate, kao i drugu prateću opremu. Naučićemo vas i kako da sve od pratećeg asortimana koristite – od načina zamene baterije, do primene različitih filtera i zamenskih kapica.

Audiovox Subotica – Lokacija i radno vreme

Audiovox poseduje predstavništa širom Srbije, pa je jedna od lokacija na kojoj nas možete posetiti upravo Subotica. Nalazimo na adresi Branislava Nušića 2a

Radno vreme Audiovox-a u Subotici je sledeće:

  • Posetite nas ponedeljkom, sredom i petkom od 8h do 16h.
  • Utorkom i četvrtkom su naša vrata otvorena u periodu od 9h do 16h.
  • Radimo i svake prve subote u mesecu, i to od 9h do 13h.

Možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 024/553-321, ili nas posetiti uživo! Čekamo vas!

Po pozivu dolazimo i na lokacije u blizini Subotice u kojima nemamo predstavništvo, pa nas pozivom na isti broj možete kontaktirati i ako ste iz Bačke Topole i Sente.

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE,PET 08-16
UTO, ČET 09-16
PRVA SUB U MESECU 9-13

Zakažite besplatnu proveru sluha!