INTENT

Da li znate da postoji slušni aparat koji razume šta želite da slušate?
Istražite najnaprednije mogućnosti novog slušnog aparata Oticon Intent koji će vam pružiti potpuno novo iskustvo slušanja.

Dostupne boje:
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT INTENT
INTENT

Visokokvalitetni striming

INTENT

Uživajte u hands-free pozivima

INTENT

Jedna moćna aplikacija

Suočavanje sa svakodnevnim izazovom slušanja razgovora u bučnom okruženju može biti posebno teško za osobe sa oštećenjem sluha. U ovim dinamičnim okruženjima u kojima se život odvija, svaka osoba sa slušnim aparatom ima jedinstvene potrebe. Nažalost, tradicionalni slušni aparati usvajaju pristup „jedna veličina za sve“, pružajući fiksnu količinu podrške sluhu, bez obzira na potrebe slušanja. Ovo može otežati slušanje i interakciju sa drugima. Slušni aparati jednostavno nisu bili u mogućnosti da pruže personalizovanu podršku. Do sada.

INTENT

Novi slušni aparat Oticon Intent po prvi put predstavlja 4D tehnologiju senzora koja uključuje informacije o pokretima glave, tela kao i akustično okruženje i trenutne konverzacione aktivnosti. Senzori prikupljaju detalje zvučne scene 360° oko slušaoca. Senzori prate pomeranje glave korisnika kako bi razumeli vrstu komunikacijske situacije u kojoj se korisnik nalazi. 4D senzor prati da li postoji aktivan razgovor i obaveštava sistem koji se automatski adaptira trenutnim uslovima.

INTENT

Oticon Intent proširuje mogućnosti MoreSound tehnologije. Sa prvim 4D senzorima i novim DNN 2.0, unapređena verzija MoreSound Intelligence 3.0 pruža korisniku personalizovanu pomoć zasnovanu na situaciji i nameri slušaoca. Sve ovo zajedno sa značajnim poboljšanjima u MoreSound Amplifier 3.0 i namenski izgrađenom, potpuno novom Sirius platformom, podržavajući Brain Hearing filozofiju, omogućava tačnije predstavljanje zvuka u mozgu i bolji pristup zvucima oko korisnika slušnog aparata.

INTENT

7 od 10 korisnika slušnih aparata suočava se sa ometajućim zvucima u svakodnevnom životu. Zato Oticon Intent dolazi sa dve inovativne funkcije dizajnirane da zaštite korisnike od ometajućih zvukova dok im daju pun pristup značajnim zvucima. Stabilizator naglih zvukova deluje dovoljno brzo i precizno da odmah detektuje kada se takve smetnje dogode pružajući odgovarajuće smanjenje pojačanja, a zatim odmah oslobađajući pojačanje kada zvuk prestane. Stabilizator naglih zvukova smanjuje napor slušanja za 22%. Stabilizator vetra i rukovanja detektuje i filtrira zvuke vetra i rukovanja 500 puta u sekundi. Koristeći mikrofon sa najčistijim ulaznim zvukom, sprečava ometajuće zvuke da uđu u sistem.

INTENT

Intent omogućava:
– direktno strimovanje zvuka sa Android i Apple uređaja, kao i obavljanje telefonskih razgovora;
– prenos zvuka preko CONNECT CLIP-a i EDUMIC-a;
– prenos zvuka sa TV-a preko TV ADAPTER-a

Mali i elegantni dizajn Oticon Intent-a bez napora se uklapa u vaš život. Izaberite boju koja odgovara vašoj kosi, koži i stilu. I ne brinite da će vas uhvatiti kiša – oni mogu da podnesu malo vode.

INTENT

Sa trajanjem baterije do 20 sati, nikada nećete morati da brinete o tome da li će ostati bez baterije. Kada vam je potrebna dopuna, jednostavno stavite slušne aparate u punjač na samo 30 minuta i imaćete do 8 sati trajanja baterije.

INTENT

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)

BESPLATNO ISPROBAJTE OVAJ MODEL

Model: INTENT

    Ria 2