Slušni aparati Jagodina

Ukoliko su vam neophodni pouzdani i kvalitetni slušni aparati Jagodina je lokacija gde ćete pronaći sve što vam treba za dobar sluh – u Audiovox predstavništvu. Nalazimo se u ulici Gine Pajevića. U Audiovox prostorijama dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, spremno da odgovori na sve Vaše nedoumice i pitanja!

Slušni aparati u Jagodini – vrhunski kvalitet

U našoj poslovnici u Jagodini, nudimo širok izbor slušnih aparata vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju različite potrebe i preferencije korisnika. Naša ponuda obuhvata najnovije modele renomiranog danskog brenda Oticon, što garantuje pouzdanost i superioran zvuk. Svi naši aparati su dizajnirani da pruže maksimalnu udobnost i funkcionalnost, omogućavajući vam da uživate u svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih poteškoća.

Pronađite idealan aparat za sluh u Jagodini uz naše osoblje

Pre nego što nas posetite u našem predstavništvu u Jagodini, na Audiovox sajtu možete obaviti besplatan test sluha. Ovaj test je informativne prirode i za cilj ima da steknete okviran osećaj o tome u kakvom stanju je trenutno vaš sluh.

Zatim se po dolasku u našu poslovnicu u Jagodini, obavlja profesionalna provera sluha sa našim stručnjacima na osnovu koje će Vam oni pomoći da pronađete idealan aparat za vaše potrebe. Ovde Vas pored aparata, čeka i sva neophodna dodatna oprema za slušne aparate – od baterija pa sve do filtera i pomoćnih uređaja.

Slušni aparati Jagodina – Lokacija i radno vreme

Naše stručno i ljubazno osoblje u Jagodini stoji vam na raspolaganju za sve vrste saveta i pomoći pri odabiru odgovarajućeg slušnog aparata. Uz individualni pristup svakom klijentu, trudimo se da razumemo vaše specifične potrebe i zajedno pronađemo rešenje koje će vam omogućiti najbolje moguće slušno iskustvo.

Radno vreme Audiovox-a u Jagodini je sledeće: 

  • Naša vrata su vam širom otvorena ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 16 h 
  • Očekujemo vas utorkom i četvrtkom od 9 do 16 h.

Cene slušnih aparata iste su na svakoj od naših lokacija, te se o njima možete informisati na bilo kojoj od njih! Kontakirajte nas i posetite naše predstavništvo u Jagodini – čekamo vas u Gine Pajevića 6 (lokal 3) pored gradske pijace, a za sva dodatna pitanja kao i za zakazivanje besplatnih konsultacija, možete nas kontaktirati na sledeći broj telefona: 035 81 01 496.

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE,PET 08-16
UTO, ČET 09-16
PRVA SUB U MESECU 9-13

Zakažite besplatnu proveru sluha!