Slušni aparati Pančevo

Bilo da su Vam potrebni stručni saveti ili pouzdani slušni aparati, Pančevo je grad u kome ćete pronaći odgovor na svaki Vaš zahtev – i to u  predstavništvu kompanije Audiovox. Naše prijatno osoblje će odgovoriti na svako Vaše pitanje i razjasniti sve nedoumice. Posetite nas na adresi 6. oktobra broj 21. i izaberite slušni aparat koji vam je potreban!

Izbor pouzdanih slušnih aparata u Pančevu

Kako da izaberete slušni aparat u skladu sa svojim potrebama? Posetite Audiovox u Pančevu – naše ljubazno osoblje će se pažljivo upoznati sa Vašim stanjem i potrebama, na osnovu čega će vam dati stručno mišljenje o tome koji uređaj je najbolji izbor za Vas.

Modeli slušnih aparata iz naše ponude su pouzdani modeli renomiranog brenda Oticon, čiji je kvalitet neupitan! Informisaćemo Vas i o cenama slušnih aparata i načinu korišćenja istog, a tu smo i za svako Vaše dodatno pitanje i nedoumicu!

Audiovox Pančevo – Lokacija i radno vreme

Audiovox poseduje predstavništa širom Srbije, pa je i Pančevo jedna od lokacija na kojoj nas možete posetiti. Nalazimo se na adresi 6. oktobra broj 21.

Radno vreme Audiovox-a u Pančevu se razlikuje u odnosu na dane u nedelji:

  • Posetite nas ponedeljkom, sredom i petkom od 8h do 16h.
  • Utorkom i četvrtkom su naša vrata otvorena u periodu od 9h do 16h.
  • Radimo i svake prve subote u mesecu, i to od 9h do 13h.

Posetite nas i lično uverite se zašto garantujemo kvalitet usluge, a možete nas kontaktirati i pozivom na broj telefona 013/317-546. 

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE,PET 08-16
UTO, ČET 09-16
PRVA SUB U MESECU 9-13

Zakažite besplatnu proveru sluha!