Slušni aparati Sremska Mitrovica

Pouzdani i kvalitetni slušni aparati u Sremskoj Mitrovici! U Audiovox predstavništvu će Vas dočekati naš stručni kadar, spreman da odgovori na svako Vaše pitanje i nedomicu. Posetite nas u ulici Jalijska Prva, kako bismo zajedno pronašli najbolji uređaj koji odgovara potrebama Vašeg sluha!

Najbolji slušni aparat koji možete kupiti u Sremskoj Mitrovici

Audiovox predstavništvo Vam nudi izbor aparata za sluh koje potpisuje renomirani proizvođač Oticon, poznat po inovativnim tehnologijama, modernim uređajima i dugom veku trajanja.

Izborom uređaja ovog brenda možete biti sigurni da ste izabrali najbolje, i dugoročno investirali u svoj sluh i viši kvalitet života. U ponudi je više različitih modela, pa ćete sigurno naći ono što Vama odgovara.

Ne brinite, naše ljubazno osoblje je tu da Vam pruži podršku i koristan savet od momenta kada uđete u naše predstavništvo. Zajedno razgovaramo o poteškoćama koje imate, Vašim životnim navikama i očekivanjima od slušnog aparata, a potom isprobavamo modele dok ne nađemo uređaj koji je pravi za Vas!

Kompletna oprema za slušne aparate dostupna u Sremskoj Mitrovici

Pored samog aparata, nudimo i svu potrebnu dodatnu opremu za sigurno korišćenje istog. 

Kod nas možete kupiti baterije za različite modele slušnih aparata, tablete za isušivanje slušnih aparata, filtere za zaštitu mikrofona i zvučnika, kao i zamenske kapice za speaker unit i cordu.

Uz to nudimo i uslugu servisa slušnih aparata, bilo da je on potreban radi redovnog održavanja ili u slučaju retkog kvara uređaja. 

Gde se nalazi Audiovox predstavništvo u Sremskoj Mitrovici?

Sremska Mitrovica je lokacija na kojoj ćete pronaći sve što vam treba za dobar sluh – u Audiovox predstavništvu. Nalazimo se u ulici Jalijska Prva, broj 73 u zgradi ordinacije Elite

Radno vreme Audiovox-a u Sremskoj Mitrovici je sledeće:

  • Otvoreni smo ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 16 h.
  • Utorkom i četvrtkom nas možete posetiti od 9 do 16 h.
  • Svake prve subote u mesecu naša vrata su otvorena od 9 do 13h.

Možete nas pozvati na broj telefona 022/210-1262 i dobiti sve informacije koje su vam neophodne. 

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE, PET 08-16
UTO,ČET 09-16
SUB 9-13 (PRVA U MESECU)

Zakažite besplatnu proveru sluha!