Kanalni slušni aparati

Kanalni slušni aparati (bubice) su revolucionarna novina u svetu audiologije. Ovi diskretni i komforni uređaji se nose u samom ušnom kanalu, te su idealna solucija za osobe koje nose naočare ili koje se osećaju nelogodno dok nose aparat za sluh.

Sve elektronske komponente su smeštene unutar plastičnog kućišta koje se izrađuje prema Vašim individulnim merama. Mogućnost izbora ovakvog modela će zavisiti od stepena oštećenja sluha, kao i od fizičkih karakteristika ušnog kanala i zdravstvenog stanja Vašeg uha.

Zakažite besplatnu proveru sluha!

  U Audiovox predstavništvu, u prethodnoj konsultaciji sa našim stručnim osobljem, možete izabrati sledeće modele kanalnih slušnih aparata:

  • IIC – najmanja verzija ove vrste slušnog aparata koja se postavlja duboko u ušni kanal što ga čini gotovo nevidljivim.
  • CIC – model koji se smešta kompletno u kanal i poseduje točkić pomoću kojeg možete regulisati jačinu zvuka u svakom momentu.
  • ITC – smešta se duž ušnog kanala i poseduje 2 mikrofona, otvor za izlaz zvuka i sistem za zaštitu od ušne masti.
  • ITE – postavlja se unutar ušne školjke i predstavlja najveći model kanalnih slušnih aparata.

  NEVIDLJIVI SLUŠNI APARATI BUBICE

  Najmanje slušne aparate zovu i nevidljivi slušni aparati ili IIC. Ovi uređaji su najmanji ikada konstruisani, što ih čini savršenim izborom za sve koji preferiraju neupadljivost i praktičnost. Zahvaljujući unikatnoj i sofisticiranoj tehnologiji, oni mogu momentalno da prerađuju tonove visokoih frekvencija u niske, što omogućava osobi da bolje čuje i razume.

  Kako ne poseduju eksterne žice, uticaj spoljašnjih šumova je znatno manji nego kod regularnih aparata. U skladu sa Vašim proporcijama ušnog kanala, možete izabrati različite modele nevidljivih aparata iz Audiovox kolekcije.

  KANALNI SLUŠNI APARATI – CENE INDIVIDUALNO IZRAĐENIH UREĐAJA

  Audiovox nudi mogućnost izrade svih modela kanalnih slušnih aparata, a cene su formirane u skladu sa Vašim individualnim merama i potrebama. U prijatnom ambijentu, uz prethodno konsultovanje sa našim specijalistima, izaberite savršen mini slušni aparat za Vas!

  Kontaktirajte nas, zakažite termin i uveritete se u kvalitet usluge!