XCEED/XCEED PLAY

XCEED/XCEED PLAY je porodica slušnih aparata namenjena korisnicima sa teškim i veoma teškim oštećenjem sluha.

Oticon Xceed / Xceed Play je izgrađen na Velox S platformi, najbržoj platformi među svim proizvođačima. Ovo je najjači slušni aparat na svetskom tržištu, izlazne snage 146 dB! Dostupan je u dva BTE stila – SUPER POWER i ULTRA POWER.

Dostupne boje:
XCEED/XCEED PLAY XCEED/XCEED PLAY
XCEED/XCEED PLAY XCEED/XCEED PLAY
XCEED/XCEED PLAY XCEED/XCEED PLAY
XCEED/XCEED PLAY XCEED/XCEED PLAY
XCEED/XCEED PLAY

Izgrađen na Velox S platformi, najbržoj među svim proizvođačima

XCEED/XCEED PLAY

Najjači slušni aparat na svetskom tržištu

XCEED/XCEED PLAY

Povećavaju razumevanje govora osobama sa teškim i veoma teškim oštećenjem sluha

Karakteristike Oticon Xceed i Oticon Xceed Play slušnih aparata

  • Xceed i Xceed Play su slušni aparati najveće izlazne snage
  • Dizajnirani su da povećaju razumevanje govora osobama sa teškim i veoma teškim oštećenjem sluha
  • Superiorna funkcija OpenSound Optimizera omogućava najveću izlaznu snagu uz efikasno sprečavanje feedback-a. Time se postiže maksimalno pojačanje u visokim frekvencijama, a time i razumevanje govora i u vrlo zahtevnom okruženju u buci
  • Xceed i Xceed Play UP daju izlaznu snagu od 146 dB!
  • Poseduju mogućnost wireless konekcije slušnih aparata međusobno kao i sa širokim spektrom pomoćnih uređaja: daljinski mikrofon, daljinski upravljač, mobilni telefon, TV itd.
  • Mogućnost lociranja izgubljenih aparata na Google maps!

Modeli slušnih aparata za decu i odrasle

Xceed je namenjen odraslima, i dolazi u tri podmodela različitog cenovnog ranga: Xceed 1, Xceed 2 i Xceed 3. Poseduje IP68-sertifikat (dizajn uključuje barijere za vodu, prašinu i nečistoće). Dostupan je u 7 boja kućišta izgrađenih od biokompatibilnog i antialergijskog materijala.

Oticon Xceed Play namenjen je deci. Poseduje sigurnosna vratanca baterije čija funkcija onemogućava deci da slučajno ili greškom progutaju bateriju. Maksimalno otporan na vodu i prašinu. Poseduje LED indikaciju koja omogućava roditeljima da prate rad aparata. Dostupan je u 12 boja atraktivnih za decu.

XCEED/XCEED PLAY

Slušni aparati Xceed i Xceed Play omogućavaju upotrebu dodatne opreme za komunikaciju kao što su: Oticon ON App, ConnectClip, Remote Control 3.0, TV Adapter 3.0, Phone Adapter 2.0, Amigo FM. Xceed i Xceed Play imaju mogućnost bežične konekcije sa  iPhone i drugim pametnim uređajima. Oticon ON App omogućava roditeljima i starijoj deci kontrolu jačine slušnih aparata, promenu programa, kontrolu nivoa baterije.

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)

POGLEDAJTE KAKO OTICON SLUŠNI APARATI IZGLEDAJU U UHU

XCEED/XCEED PLAY

BESPLATNO ISPROBAJTE OVAJ MODEL

Model: XCEED/XCEED PLAY

    Ria 2