Slušni aparati Kragujevac

Ukoliko su Vam neophodni kvalitetni, pouzdani i inovativni slušni aparati, Kragujevac je još jedna lokacija gde ćete pronaći Audiovox predstavništvo! Stručno i ljubazno osoblje odgovoriće na Vaše zahteve i pružiti Vam uslugu visokog kvaliteta, te smo sigurni da ćete pronaći slušni aparat po svojoj meri. Posetite nas u ulici Crvenog Krsta 7!

Pronađite odgovarajući slušni aparat u Kragujevcu!

Audiovox ponudu čine pouzdani slušni aparati, sa potpisom renomiranog proizvođača Oticon. Kod nas ćete sigurno pronaći model slušnog aparata u skladu sa Vašim potrebama. Nudimo vam kanalne, zaušne i rite aparate za sluh, kao i pomoćne uređaje.  

Cene aparata smo prilagodili kvalitetu proizvoda, a sigurni smo da ćete u skladu sa izdvojenim budžetom pronaći adekvatan uređaj. 

Naše prijatno osoblje će sa strpljenjem odgovoriti na svako Vaše pitanje ili nedoumicu koju imate u pogledu izbora, ali i načina korišćenja slušnih uređaja. Informišite se o našoj adresi i radnom vremenu i posetite Audiovox u Kragujevcu!

Audiovox Kragujevac – Lokacija i radno vreme

Audiovox poseduje predstavništa širom Srbije, pa je i Kragujevac jedna od lokacija na kojoj nas možete posetiti. Nalazimo u ulici Crvenog krsta 7. 

Radno vreme Audiovox-a u Kragujevcu se razlikuje u odnosu na dane u nedelji:

  • Posetite nas ponedljakom, sredom i petkom od 8h do 16h.
  • Utorkom i četvrtkom su naša vrata otvorena u periodu od 9h do 16h.
  • Radimo i svake prve subote u mesecu, i to od 9h do 13h.

Posetite nas!

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE, PET 08-16
UTO, ČET 09-16
PRVA SUB U MESECU 9-13

Zakažite besplatnu proveru sluha!