Slušni aparati Zemun

Ukoliko su Vam neophodni pouzdani i kvalitetni slušni aparati, Zemun je još jedna lokacija na kojoj ćete pronaći Audiovox predstavništvo i odgovore na svoje zahteve! U prijatnoj atmosferi, uz ljubazno i stručno osoblje, odaberite uređaje koji su po Vašoj meri! Posetite nas na Masarikovom trgu 8a.

Izbor kvalitetnih slušnih aparata u Zemunu

Uočili ste postepeni gubitak sluha, ali niste sigurni koji uređaj je pravi izbor za Vas? Naš tim stručnjaka je tu da ljubazno odgovoi na svako Vaše pitanje i nedoumicu. Zajedno ćemo ustanoviti koji aparat je pravi izbor za Vas, i pronaći model koji će Vas dugo služiti.

Audiovox nudi moderne i pouzdane aparate sa potpisom renomiranog brenda Oticon. Posetite nas u našem predstavništvu u Zemunu, gde ćemo Vas upoznati sa modelima slušnih aparata koji su Vam na raspolaganju, kao i cenama slušnih aparata, i gde ćemo zajedno doneti najbolju odluku za Vaš sluh i unapređenje kvaliteta Vašeg života.

Audiovox Zemun – Lokacija i radno vreme

Audiovox poseduje predstavništa širom Beograda, pa je i Zemun jedna od lokacija na kojoj nas možete posetiti. Nalazimo se na Masarikovom trgu 8a

Radno vreme Audiovox-a u Zemunu se razlikuje u odnosu na dane u nedelji:

  • Posetite nas ponedeljkom, sredom i petkom od 8h do 16h.
  • Utorkom i četvrtkom su naša vrata otvorena u periodu od 9h do 16h.
  • Radimo i svake prve subote u mesecu, i to od 9h do 13h.

Čekamo Vas!

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE,PET 08-16
UTO, ČET 09-16
PRVA SUB U MESECU 9-13

Zakažite besplatnu proveru sluha!