Baterije za slušne aparate

Baterije za slušni aparat iz Audiovox asortimana garantuju vrhunske performanse i dugotrajnost Vaših elektronskih uređaja.

U zavisnosti od tipa slušnog aparata i intenziteta njegovog korišćenja direktno će  zavisiti i Vaš odabir specifičnog modela baterije. Istražite našu ponudu i izaberite one koje odgovaraju vašem uređaju.

Baterija za slušni aparat – kada je potrebno zameniti bateriju?

Vaš model slušnog aparata, učestalost njegove upotrebe, kao i spoljašnji faktori (temperatura, vlažnost, nadmorska visina) će umnogome odrediti vek trajanja baterije. Ona u proseku može trajati od 5 do 14 dana

Trajanje baterija je zapravo kraće od standardnog očekivanja ljudi, a kao glavni razlog za to se navode činjenice da slušni aparati neprestano rade tokom dana, kao i da je za snažan zvuk potrebna veća količina električne energije.

Bateriju je potrebno promeniti onog momenta kada registrujete da je zvuk iznenada postao nejasan ili da je neophodno da pojačate slušni uređaj češće nego što ste do tada navikli.

Ukoliko niste sigurni u vezi sa promenom, možete se posavetovati sa našem stručnim timom u svakom trenutku.

Baterije za slušne aparate – koji modeli baterija su najbolji za Vas?

Generalna preporuka specijalista i stručnjaka koji se bave oštećenjem sluha, jeste da se opredelite za nove i standardizovane baterije pre nego za punjive baterije za slušni aparat. Ova druga pomenuta kategorija je neretko promenljivog kapaciteta, te ne može pouzdano garantovati ujednačen rad Vaših slušnih uređaja.

U sklopu naše ponude i u zavisnosti od veličine i vrste uređaja, možete se odlučiti za neke od sledećih modela:

Važno je napomenuti da je ova oprema namenjena isključivo slušnim uređajima, te se ne može koristiti u druge svrhe. Takođe, izbegavajte njihovo odlaganje na vlažnim mestima, blizu metala, kao i na izuzetno niskim ili visokim temperaturama kako ne bi došlo do samopražnjenja baterije.

Baterije za slušni aparat – cena formirana u skladu sa ponudom

Baterije različitih modela i kapaciteta možete pronaći na našem sajtu u svakom trenutku i poručiti ih online putem. Audivox već dve decenije unazad pomaže klijentima da poboljšaju sluh i aktivno učestvuju u svakodnevnim interakcijama, te možete biti sigurni da ste na pravom mestu! Osim online kupovine, za Vas smo dostupni i na brojnim lokacijama širom Srbije. 

Kontaktirajte nas za bilo kakve nejasnoće i nedoumice, a naš tim će Vam odgovoriti u što kraćem vremenskom roku!