Slušni aparati Novi Sad

Ako su vam potrebni pouzdani, praktični i kvalitetni slušni aparati, Novi Sad je lokacija gde ćete pronaći odgovor na svoje zahteve – u Audiovox predstavništvu. Nudimo inovativne aparate po Vašoj meri i stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije i konsultacije. Posetite nas u Masarikovoj 18!

Najbolja ponuda slušnih aparata u Novom Sadu

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim slušnim aparatima, koji će Vas dugo služiti i unaprediti kvalitet Vašeg života, Audiovox predstavništvo je pravo mesto za Vas!

Nudimo veliki izbor modela slušnih aparata brenda Oticon, koji je svetski poznati proizvođač i lider u ovoj industriji. Modeli koje nudimo su primeri poslednje tehnologije i izuzetno moderni, a zadovoljiće i Vaše estetske kriterijume. Nudimo zaušne, rite, kao i čuvene nevidljive slušne aparate, za one koji preferiraju taj tip modela.

Ukoliko niste sigurni koji aparati za sluh su najbolji izbor za Vas, kao i na šta bi trebalo da obratite pažnju prilikom kupovine, naše ljubazno osoblje je tu da odgovori na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Pre posete našeg predstavništva, možete odraditi i test sluha online.

SLUŠNI APARATI NOVI SAD CENE – INFORMIŠITE SE

Cene uređaja iste su na svakoj od naših lokacija, pa i u našem predstavništvu u Novom Sadu možete izabrati inovativne i visoko kvalitetne aparate po optimalnoj ceni.

Posetite stranicu Cenovnik slušnih aparata i informišite se detaljno o tome koji su faktori značajni za formiranje cene, kao i kako možete biti sigurni da ste dobili najbolji odnos cene i kvaliteta. 

Nudimo veliki izbor, tako da ćete kod nas sigurno naći uređaj u skladu sa svojim potrebama i budžetom.

U Novom Sadu možete kupiti i dodatnu opremu za slušne aparate

Pored samih uređaja, nudimo i svu potrebnu opremu za slušne aparate. Bilo da su Vam potrebne baterije, tablete za isušivanje slušnih aparata, filteri za zaštitu mikrofona , filteri za zaštitu zvučnika od ušnog voska, ili možda zamenske kapice – kod nas ćete naći sve!

Slobodno nam se možete obratiti i ako vam je potreban redovan servis aparata za sluh, ali i u slučaju retkog kvara uređaja. Verujemo da će Vam servis retko kada biti potreban, jer su naši aparati napravljeni tako da traju dugo!

Gde se nalazi Audiovox predstavništvo u Novom Sadu?

Audiovox predstavništvo u Novom Sadu se nalazi na adresi Masarikova 18. Nalazimo se na potezu između Dunavskog parka, i krajeva Detelinara, Betanija i Sajmište.

Radno vreme Audiovox-a u NS-u je sledeće:

  • Otvoreni smo ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 20 h.
  • Utorkom i četvrtkom nas možete posetiti od 9 do 20 h.
  • Svake prve i treće subote u mesecu naša vrata su otvorena od 9 do 13h.

Takođe nas možete pozvati na broj telefona 021/459-494 i dobiti sve informacije koje su Vam neophodne ukoliko želite da kupite slušni aparat. 

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE, PET 08-20
UTO,ČET 09-20
SUB 9-13 (PRVA I TREĆA)

Zakažite besplatnu proveru sluha!