Slušni aparati Novi Sad

Ako su vam potrebni pouzdani, praktični i kvalitetni slušni aparati, Novi Sad je lokacija gde ćete pronaći odgovor na svoje zahteve – u Audiovox predstavništvu. Nudimo inovativne aparate po Vašoj meri i stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije i konsultacije.

SLUŠNI APARATI NOVI SAD – POSETITE NAS 

Ukoliko niste sigurni koji aparati za sluh su najbolji izbor za Vas, kao i na šta bi trebalo da obratite pažnju prilikom kupovine, posetite naše predstavništvo u Novom Sadu koje se nalazi na adresi Masarikova 18.

Nalazimo se na potezu između Dunavskog parka, i krajeva Detelinara, Betanija i Sajmište.

U Audivox prostorijama dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, spremno da odgovori na sve Vaše nedoumice i pitanja! 

Radno vreme predstavništva

Naša vrata otvorena su za Vas ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 20h, utorkom i četvrtkom od 9 do 20h, kao i svake prve i treće subote u mesecu od 9 do 13 h.

Takođe nas možete pozvati na broj telefona 021/459-494 i dobiti sve informacije koje su Vam neophodne ukoliko želite da kupite slušni aparat

SLUŠNI APARATI NOVI SAD CENE – INFORMIŠITE SE

Cene uređaja iste su na svakoj od naših lokacija, pa i u našem predstavništvu u Novom Sadu možete izabrati inovativne i visoko kvalitetne aparate po optimalnoj ceni.

Posetite stranicu Cenovnik slušnih aparata i informišite se detaljno o tome koji su faktori značajni za formiranje cene, kao i kako možete biti sigurni da ste dobili najbolji odnos cene i kvaliteta. 

Nudimo veliki izbor, tako da ćete kod nas sigurno naći uređaj u skladu sa svojim potrebama i budžetom. Kontakirajte nas i posetite naše predstavništvo u Novom Sadu – čekamo vas u Masarikovoj 18!

Pre posete našeg predstavništva, možete odraditi i test sluha online.

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE, PET 08-20
UTO,ČET 09-20
SUB 9-13 (PRVA I TREĆA)

Zakažite besplatnu proveru sluha!