Slušni aparati Valjevo

Ako su Vam potrebni kvalitetni aparati za sluh, a živite u Valjevu ili obližnjem mestu – posetite nas! Tu smo da vam pomognemo pri izboru aparata, ali i da udelimo sve savete za primenu i održavanje istog. Čekamo Vas u ulici Vlade Danilovića!

Provera i saveti stručnjaka u Valjevu

Imate problema sa sluhom, osećate tinitus ili drugi simptom gubitka sluha, ali niste sigurni u kojoj meri Vam je sluh zapravo oštećen? Naši stručnjaci su tu za pouzdanu proveru sluha, prilikom koje utvrđujemo stepen oštećenja i saznajemo više o tome koji aparat je najbolji izbor za Vas.

Vi ćete nam reći više o svojim životnim navikama i očekivanjima koje imate od aparata, a mi ćemo vam na osnovu datih informacija i dijagnoze ponuditi najbolje rešenje!

Po čemu se izdvajaju naši aparati?

Slušni aparati koje možete kupiti u našem predstavništvu u Valjevu, kao i drugim gradovima Srbije, potpisuje renomirani i svetski poznati proizvođač Oticon, zbog čega je kvalitet uređaja iz naše ponude neupitan.

Možete biti sigurni da će Vas služiti dugi niz godina, i značajno uticati na unapređenje kvaliteta Vašeg sluha, ali i života! Pored aparata nudimo i svu potrebnu dodatnu opremu, a kod nas su dostupne i usluge servisiranja aparata za sluh!

Kupite najbolje slušne aparate u Valjevu

Audivox predstavništvo u Valjevu se nalazi na adresi Vlade Danilovića 48, a naše osoblje uvek je spremno da Vam odgovori na sve nedoumice i pomogne da napravite najbolji izbor pri kupovini.

Radno vreme Audiovox-a u Valjevu je sledeće:

  • Otvoreni smo ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 16 h.
  • Utorkom i četvrtkom nas možete posetiti od 9 do 16 h.
  • Svake prve subote u mesecu smo tu za vas od 9 do 13h.

Termin za konsultacije možete zakazati pozivom na broj telefona 014/240-898. Posetite nas i uverite se u kvalitet usluge!

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE,PET 08-16
UTO, ČET 09-16
PRVA SUB U MESECU 9-13

Zakažite besplatnu proveru sluha!