Servis slušnih aparata

Ovu uslugu možete realizovati u svakom predstavništvu firme Audiovox d.o.o.

Servis slušnih aparata potreban je radi redovnog održavanja ili u slučaju kvara uređaja. Naš tim u centralnom servisu u Beogradu, na adresi Zeleni venac 6/1 popraviće vaš aparat, a budući da na lageru imamo veliki broj originalnih rezernih delova, usluga popravke će biti brza i efikasna. Kontaktirajte nas!

Kada je potreban servis slušnih aparata?

Kako bi se aparat što manje kvario, potrebno je redovno ga održavati. Održavanje slušnih aparata je podjednako važno kao i navikavanje na njega. Kada pravilno rukujete sa njim i svakodnevno ga održavate, smanjuje se mogućnost iznenadnih kvarova i oštećenja.

Ipak, kvarovi nisu nemogući.

Ukoliko ste primetili kvar na slušnom aparatu ili probleme u funkcionisanju – vreme je da ga donesete u servis kako bi bio dijagnostikovan i pravovremeno rešen.

Kako izgleda popravka slušnih aparata kod nas?

Oticon aparat možete predati na servis slušnih aparata u Audiovox predstavništvu gde ste ga nabavili. Tom prilikom, zaposleni će još jednom pregledati aparat i utvrditi da li je problem moguće otkloniti na licu mesta. Ukoliko to ipak nije moguće – aparat se šalje u naš centralni servis u Beogradu.

Ako niste u mogućnosti da donesete aparat u predstavništvo gde ste ga nabavili, možete ga poslati i poštom u naš centralni servis na adresu Audiovox, Zeleni venac 6/1, 11000 Beograd. Ukoliko nam šaljete poštom, uređaj mora biti spakovan u originalnu kutiju (ili neku slične jačine) radi bezbednog transporta. Na papiru napišite koji problem imate sa aparatom uključujući vaš kontakt telefon i adresu.

Dijagnostika slušnog aparata je besplatna.

Nakon toga kolege iz servisa će vas obavestiti o ceni popravke, pri čemu ćete se izjasniti da li želite da se popravka izvrši ili ne.

Kontaktirajte nas i prepustite svoj aparat profesionalcima

Naš tim je sertifikovan za popravke i održavanje aparata za sluh, te možete biti sigurni da ovu uslugu prepuštate profesionalcima.

Kontaktirajte nas ili posetite bez zakazivanja na nekom od predstavništva i popravićemo vaš aparat efikasno i brzo!

Produžena garancija

Dužina garantnog roka slušnih aparata regulisana je Zakonom o zaštiti potrošača u trajanju od 24 meseca. Audiovox je obezbedio za svoje klijente mogućnost produženja garantnog roka za dodatnih 12 meseci, po pristupačnim cenama. Sprečite neplanirane i neželjene troškove i iskoristite mogućnost produženja garantnog roka. Uslugu produžene garancije možete ostvariti u svakom predstavništvu Audiovox-a.

Zakažite ovu uslugu!