OPN PLAY

Oticon Opn Play je porodica slušnih aparata koja deci otvara novi svet učenja.
Opn Play porodica slušnih aparata je posebno dizajnirana za decu. Poboljšava razumevanje govora čak i u najkompleksnijim zvučnim okruženjima.

Dostupne boje:
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY

Posebno dizajniran za decu

OPN PLAY

Razumevanje govora i u najkompleksnijim zvučnim okruženjima

OPN PLAY

Uživanje u punoći izbalansiranog zvučnog polja

Tehnologija Opn Play aparata je zasnovana na Velox S platformi i čini zanačajnu promenu u slušanju kod dece i doživljaja sveta. Inovacija koja je urađena u vezi dostupnosti svih zvukova iz okruženja daje Vašem detetu mogućnost da uživa u punoći izbalansiranog zvučnog polja.

Vi i Vaše dete možete birati između četiri različite varijante, u zavisnosti od oštećenja sluha, od tradicionalne zaušne varijante (Bte PP) preko Mini Rite i Mini Rite R – punjivi slušni aparat sa litijum-jonskom baterijom.

Svi ovi aparati dolaze u 12 boja, zavisi od toga da li želite da se uklope sa bojom kose ili želite da Vaši aparati budu primećeni u veselim dečijim bojama.

Opn Play aparati se povezuju nesmetano sa tabletima i smart telefonima. U kombinaciji sa ConnectClip-om slušni aparati Opn Play postaju bežične slušalice pomoću kojih dete može da sluša muziku, filmove i govorne pozive sa telefona.

OPN PLAY

Malo starija deca kao korisnici aparata ili roditelji mogu instalirati Oticon ON aplikaciju, gde se uvek može proveriti status baterije kao i tačna    lokacija aparata ako se desi da se izgube.

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)

POGLEDAJTE KAKO OTICON SLUŠNI APARATI IZGLEDAJU U UHU
OPN PLAY

BESPLATNO ISPROBAJTE OVAJ MODEL

Model: OPN PLAY

    Ria 2