Slušni aparati Kruševac

Kvalitetne slušne aparate u Kruševcu možete pronaći u Audiovox predstavništvu! Kod nas možete obaviti proveru sluha i posavetovati se sa stručnjacima oko odabira adekvatnog slušnog aparata. Posetite nas u ulici Veselina Nikolića i izaberite pouzdan aparat za sluh!

Zajedno biramo aparat koji Vam je potreban

Primetili ste zujanje u ušima, ili druge probleme sa sluhom? Sumnjate na oštećenje sluha ili početak staračke nagluvosti? Mnogi naši klijenti se sreću sa određenim simptomima oštećenja sluha, a nisu sigurni kako treba da reaguju i da li im je potreban slušni aparat. Zbog toga smo mi tu!

Budite slobodni da dođete do našeg predstavništva u Kruševcu i obrazložite svoje nedoumice našim stručnjacima. Nakon provere sluha i razgovora o simptomima oštećenja koje osećate, zajedno ćemo pronaći uređaj koji je najbolji izbor za Vaše stanje, ali i način života. 

Gde nas možete pronaći u Kruševcu?

Audiovox predstavništvo se nalazi na adresi Veselina Nikolića 24 G. Na samo pet minuta hoda od centra grada čeka Vas naše ljubazno osoblje, koje će rado odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Radno vreme Audiovox-a na ovoj lokaciji je sledeće:

  • Posetite nas ponedeljkom, sredom i petkom od 8h do 16h.
  • Utorkom i četvrtkom su naša vrata otvorena u periodu od 9h do 16h.
  • Svake prve subote u mesecu radimo od 9h do 13h.

Pre dolaska na lokaciju, možete nas pozvati i na telefon 037/350-20-32. Čekamo Vas da zajedno izaberemo pouzdan aparat koji će značajno unaprediti kvalitet Vašeg života!

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE,PET 08-16
UTO, ČET 09-16
PRVA SUB U MESECU 9-13

Zakažite besplatnu proveru sluha!