Slušni aparati Kraljevo

Kvalitetni i pouzdani slušni aparati u Kraljevu, dostupni su Vam u Audiovox predstavništvu! Bilo da su Vam potrebi saveti defektologa u vezi adekvatnog odabira slušnih aparata ili usluge provere sluha, Audiovox tim eksperata je spreman da odovori na svaki Vaš zahtev! Posetite nas u tržnom centru Danica! Saznajte više informacija u nastavku!

Pronađite idealan aparat za sluh u Kraljevu

Uočili ste postepeni gubitak sluha, ali ne znate u kom ste stadijumu i da li Vam je potreban aparat? 

Na našem sajtu možete uraditi besplatnu proveru sluha klikom na naš test sluha simulator. Ovaj test je informativne prirode, namenjen početnoj identifikaciji oštećenja sluha. U Audiovox predstavništvu u Kraljevu će naše stručno osoblje obaviti detaljnu proveru Vašeg sluha, i sa strpljenjem odgovoriti na svako Vaše pitanje i nedoumicu. 

Nakon što imamo informacije o stepenu oštećenja sluha, zajedno pronalazimo najbolji slušni aparat za vaše potrebe! Informisaćemo Vas i o tome koje su cene slušnih aparata, kao i koji su načini plaćanja.

Audiovox Kraljevo – Radno vreme i lokacija

Jedna od lokacija na kojoj možete pronaći pouzdane slušne aparate i dobiti savet od Audiovox eksperata je upravo Kraljevo. Naše predstavništvo se nalazi u tržnom centru Danica u lokalu broj 40, u ulici Vojvode Putnika bb

Radno vreme Audiovox-a na ovoj lokaciji je sledeće:

  • Posetite nas ponedeljkom, sredom i petkom od 8h do 16h.
  • Utorkom i četvrtkom su naša vrata otvorena u periodu od 9h do 16h.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje pre ili nakon dolaska u naše predstavništvo, ili vam je potreban savet u vezi upotrebe uređaja, ne oklevajte da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 036/312-382!

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON, SRE,PET 08-16
UTO, ČET 09-16

Zakažite besplatnu proveru sluha!