Slušni aparati Niš

Kvalitetni i pouzdani slušni aparati u Nišu dostupni su Vam u Audiovox predstavništvu! Ukoliko imate bilo kakve nedoumice oko toga koji slušni aparat Vam je potreban, ili tražite uređaj za koji ćete biti sigurni da će Vas dugo služiti – naša vrata su Vam otvorena! 

Naše ljubazno i stručno osoblje je uvek spremno da Vam pomogne u odabiru slušnog uređaja i ujedno udeli koristan savet.

Posetite nas na adresi Jovana Skrelića broj 3!

Pronađite odgovarajući slušni aparat u Nišu!

Ukoliko niste sigurni koji aparat Vam je potreban, u našem predstavništvu u Nišu možete obaviti jednostavnu i besplatnu proveru sluha. Naši stručnjaci će na osnovu toga proceniti koji uređaj najviše odgovara Vašim potrebama, i ujedno vam dati sve neophodne informacije o ceni, kao i načinu korišćenja aparata za sluh.

U sklopu naše ponude nudimo širok izbor modela renomiranog danskog brenda Oticon, koji već nekoliko decenija nosi titulu lidera na svetskom tržištu. Budite sigurni da ćete kod nas sigurno pronaći najkvalitetniji i najpouzdaniji izbor aparata za sluh u Nišu!

Širok izbor dodatne opreme za Vaše slušne aparate

Naša vrata su Vam otvorena i ukoliko Vam je potrebna dodatna oprema za aparate, kao i bilo kakve konsultacije oko korišćenja iste. Kod nas možete kupiti kvalitetne baterije za slušne aparate i svu prateću opremu, kao što su zamenske kapice, filteri za zaštitu mikrofona i zvučnika, kao i drugi dodatni asortiman. 

Audiovox Niš – Lokacija i radno vreme

Audiovox poseduje predstavništa širom Srbije, pa je i Niš jedna od lokacija na kojoj nas možete posetiti. Nalazimo na adresi Jovana Skrelića broj 3

Radno vreme Audiovox-a u Nišu se razlikuje u odnosu na dane u nedelji:

  • Posetite nas svakog radnog dana, od ponedeljka do petka, od 8h do 19h.
  • Radimo i svake prve i treće subote u mesecu, i to od 9h do 13h na istoj adresi.

Vaš termin možete zakazati lično ili putem telefonskog poziva na 018/232-366. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naše usluge!

Po pozivu dolazimo i u obližnje gradove u kojima nemamo predstavništvo, pa nas možet na isti broj kontaktirati i ako ste iz Pirota ili Kuršumlije.

×

KONTAKT INFORMACIJE

RADNO VREME

PON – PET 08-19 h
PRVA I TREĆA SUBOTA U MESECU 9-13 h

Zakažite besplatnu proveru sluha!