RIA 2

Oticon Ria 2 porodica slušnih aparata izgrađena na Inium platformi je model najboljih performansi u kategoriji modela srednje klase.

Dostupne boje:
RIA 2 RIA 2
RIA 2 RIA 2
RIA 2 RIA 2
RIA 2 RIA 2
RIA 2 RIA 2
NERA 2 RIA 2
RIA 2 RIA 2
RIA 2

Udobnost i jasnoća slušanja

RIA 2

4 različita programa rada

RIA 2

Omogućava korišćenje dodatne opreme za komunikaciju

Namenjena je korisnicima oštećenog sluha od lakšeg do težeg stepena.

Udruženim delovanjem naprednih funkcija obrade zvuka (YouMaticEssential, FreeFocus, Inium Feedback shield) obezbeđuje korisnicima udobnost i jasnoću slušanja i najoptimalnije razumevanje govora čak i u zahtevnom bučnom okruženju.

Ria2 modeli pokrivaju područje podešavanja do 8 kHz na 4-6 kanala u zavisnosti od izabranog modela i omogućavaju formiranje 4 različita programa rada.

Ria2 porodica slušnih aparata obuhvata dve cenovne podvrste, Ria2 Pro i Ria2 Standard. Obe varijante obuhvataju sledeće podmodele:

  • RITE (sa mogućnošću izbora tri jačine miniFit risivera (60, 85, 100)),
  • standardne BTE (Ria 85, Ria 100)
  • Mini BTE
  • kanalne (ITE; ITC; CIC; IIC)

Standardni BTE i Mini BTE modeli imaju mogućnost komfornog podešavanja sa otvorenim slušnim kanalom uz pomoć Corda miniFit sistema sa silikonskim umecima koji se po potrebi biraju po vrstama i veličinama (open dome – 6, 8, 10mm, bass dome – single vent – 6, 8, 10, 12mm, bass dome – double vent – 6, 8, 10, 12mm, power dome – 6, 8, 10, 12mm).

U liniji Ria 2 Pro kanalnih aparata je i novi nevidljivi model IIC napravljen za korisnike koji traže potpunu diskreciju.

Podmodeli Ria 2 Pro Ti nude opciju korišćenja integrisanog generatora zvuka – Tinnitus Sound Support namenjenog korisnicima koji pored oštećenja sluha imaju i izraženi tinitus (zujanje u ušima). Ovi modeli dostupni su u BTE, RITE i mini RITE varijantama.

RIA 2

Oticon Ria2 omogućava i korišćenje dodatne opreme za komunikaciju kao što su FM sistem i ConnectLine sistem i tako svojim korisnicima olakšava korišćenje telefona, mobilnih uređaja, televizora i dr.

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)

BESPLATNO ISPROBAJTE OVAJ MODEL

Model: RIA 2

    Ria 2