SENSEI

Oticon Sensei je porodica slušnih aparata specijalno dizajnirana za decu. Izgrađen na Inium platformi, Sensei kombinuje inovativne audiološke elemente i robustan dizajn. Time se postiže zadovoljavanje jedinstvenih potreba dece svih uzrasta.

Dostupne boje:
SENSEI SENSEI
SENSEI SENSEI
SENSEI SENSEI
SENSEI

Specijalno dizajniran za decu

SENSEI

Kombinuje inovativne audiološke elemente i robustan dizajn

SENSEI

Pokriva područje podešavanja do 10 kHz na 8-10 kanala

Sensei je namenjen deci oštećenog sluha od lakšeg do težeg stepena.

Sensei modeli pokrivaju područje podešavanja do 10 kHz na 8-10 kanala u zavisnosti od modela i omogućavaju formiranje 4 različita programa rada.

Sensei porodica slušnih aparata obuhvata dve cenovne podvrste, Sensei Pro i Sensei Standard. Obe varijante obuhvataju:

  • RITE modele, sa mogućnošću izbora tri jačine miniFit risivera (60, 85, 100),
  • BTE modele (Sensei 75, Sensei 90) kompatibilnih sa Corda miniFit (mogućnost izbora miniFit: open dome – 6, 8, 10mm, bass dome – single vent – 6, 8, 10, 12mm, bass dome – double vent- 6, 8, 10, 12mm, power dome – 6, 8, 10, 12mm).

Obezbeđuje visoke performanse u razumevanju govora čak i u kompleksnom okruženju. Sensei nudi impresivnu fleksibilnost svojom mogućnošću da se adaptira specifičnim dnevnim potrebama svakog slušno oštećenog deteta.

SENSEI

Speech Guard E system obezbeđuje potpuno i prirodno slušno iskustvo kombinujući dve metode amplifikacije, nelinearni i linearni, u jednom sistemu kompresije. Time je stvorena čvrsta osnova razvoja auditornog sistema.

SmartFit Trainer je novitet u ovoj porodici slušnih aparata koji olakšava roditeljima pravilno postavljanje individualne olive uz pomoć LED indikatora.

SENSEI

Oticon Sensei omogućava i upotrebu dodatne opreme za komunikaciju kao što su FM sistem i ConnectLine sistem (Streamer Pro, TV i Phone adapter). Konstruisan je od materijala koji smanjuju mogućnost pojave alergijskih reakcija, povećavaju otpornost na prašinu, vodu i fizička oštećenja.

U ponudi je na raspolaganju 11 boja kućišta izradjenih od biokompatibilnih materijala.

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)

BESPLATNO ISPROBAJTE OVAJ MODEL

Model: SENSEI

    Ria 2