MORE

Oticon More je novi član premijum klase Oticon slušnih aparata koji donosi najnovija tehnološka dostignuća iz ove oblasti.

Kao što mu samo ime govori, MORE (više) pruža korisnicima više iskustva u slušanju u svakodnevnom životu. MORE je slušni aparat sa više brzine, preciznosti i kvaliteta slušanja.

Dostupne boje:
MORE MORE
MORE MORE
MORE MORE
MORE MORE
MORE MORE
MORE MORE
MORE MORE
MORE MORE
MORE

Dizajniran da podrži vaš mozak

MORE

Prvi slušni aparat na svetu sa Dubokom Neuronskom Mrežom

MORE

Povezivanje bez napora

Revolucionarna inteligentna tehnologija koja prepoznaje 12 miliona zvukova iz stvarnog života daje mozgu više informacija neophodnih za bolje razumevanje govora uz manje napora i sposobnosti boljeg pamćenja. Oticon MORE koristi Duboku neuronsku mrežu kako bi prepoznao šta treba istaći u prvi plan čujnosti (zvuci većeg interesa), a šta treba ostaviti u pozadini (zvuci manjeg interesa). Na taj način stvara bolju razliku između izvora zvuka.

Nova Polaris platforma omogućava korisnicima da značajni zvukovi budu u ravnoteži sa zvukovima u okruženju. U situaciji kada korisnici razgovaraju sa grupom prijatelja u restoranu, žele da budu u mogućnosti da prate šta svi oni pričaju, ali i da čuju pozadinske zvuke kao što su buka u saobraćaju, rad ventilatora, muzika, žamor drugih ljudi, da uživaju u atmosferi mesta, ali da ih ona ne remeti u razumevanju.

MORE

MoreSound Intelligence i MoreSound Amplifier predstavljaju novinu u radu slušnih aparata. MoreSound Intelligence omogućava da se važni zvuci izdvoje od pozadinskih zvukova, dok MoreSound Amplifier omogućava da se ti zvuci čuju jasnije i čistije od pozadinskih zvukova kako bi korisnik imao potpuno razumevanje bez ometanja.

Noviteti koje poseduje Oticon MORE slušni aparat izdvajaju ga od prethodnih generacija aparata:

1. Poboljšan kvalitet razumevanja u izazovnim okruženjima zahvaljujući MoreSound Intelligence i Dubokoj neuronskoj mreži i poboljšana preciznost uz MoreSound Amplifier,
2. Poboljšan kvalitet zvuka zbog Polaris platforme koja ima povećani broj kanala za obradu zvuka,
3. Poboljšana povezanost zbog mogućnosti bežičnog povezivanja i sa Android telefonima.

MORE

Oticon MORE dolazi isključivo u mini RITE RC varijanti koja koristi punjive Litijum-jon baterije koje se pune za samo tri sata.

Posavetujte se sa našim audiologom i proverite da li je Oticon More pravo rešenje za vaš sluh!

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)

POGLEDAJTE KAKO OTICON SLUŠNI APARATI IZGLEDAJU U UHU

MORE

BESPLATNO ISPROBAJTE OVAJ MODEL

Model: MORE

    Ria 2