NERA 2

Oticon Nera 2 je porodica slušnih aparata najboljih performansi u kategoriji modela napredne klase.

Dostupne boje:
NERA 2 NERA 2
NERA 2 NERA 2
NERA 2 NERA 2
NERA 2 NERA 2
NERA 2 NERA 2
NERA 2 NERA 2
NERA 2 NERA 2
NERA 2

Prirodniji doživljaj zvučnog okruženja

NERA 2

Za ljude lakšeg do težeg stepena oštećenja sluha

NERA 2

4 različita programa rada

Namenjena je korisnicima oštećenog sluha od lakšeg do težeg stepena.

Kombinovanjem naprednih funkcija za obradu zvuka (Spatial Sound Advanced,YouMatic Advanced, IniumFeedback shield) Oticon je kod ovog modela postavio novi standard u doživljaju prostora stvarajući prirodniji doživljaj zvučnog okruženja. Spatial Sound koristi binauralnu obradu zvuka pri kojoj oba aparata sve vreme međusobno komuniciraju. Time je omogućen prirodni način prijema zvuka (osećaj razlike u brzini dolaska zvuka do određenog uva i razlike u intenzitetu), a tako i bolji doživljaj prostora.

Nera 2 modeli pokrivaju područje podešavanja do 8 kHz na 6-8 kanala u zavisnosti od izabranog modela i omogućavaju formiranje 4 različita programa rada.

NERA 2

Nera 2 porodica slušnih aparata obuhvata dve cenovne podvrste, Nera 2 Pro i Nera 2 Standard. Obe varijante obuhvataju sledeće podmodele:

  • RITE (sa mogućnošću izbora tri jačine miniFit risivera (60,85,100)),
  • standardne BTE (Ria2 85, Ria2100)
  • Mini BTE
  • kanalne (ITE; ITC; CIC; IIC)

Standardni BTE i Mini BTE modeli imaju mogućnost komfornog podešavanja sa otvorenim slušnim kanalom uz pomoć Corda miniFit sistema sa silikonskim umecima koji se po potrebi biraju po vrstama i veličinama (open dome – 6, 8, 10mm, bass dome – single vent – 6, 8, 10, 12mm, bass dome – double vent – 6, 8, 10, 12mm, power dome – 6, 8, 10, 12mm).

U liniji Nera 2 Pro kanalnih aparata je i novi nevidljivi model IIC napravljen za korisnike koji traže potpunu diskreciju.

Podmodeli Nera 2 Pro Ti nude opciju korišćenja integrisanog generatora zvuka – Tinnitus Sound Support namenjenog korisnicima koji pored oštećenja sluha imaju i izraženi tinitus (zujanje u ušima). Ovi modeli dostupni su u BTE, RITE i mini RITE varijantama.Oticon Nera 2 omogućava i korišćenje dodatne opreme za komunikaciju kao što su FM sistem i ConnectLine sistem i tako svojim korisnicima olakšava korišćenje telefona, mobilnih uređaja, televizora i dr.

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)

BESPLATNO ISPROBAJTE OVAJ MODEL

Model: NERA 2

    Ria 2