Prvi put u svetu uživo prenos koncerta direktno na slušne aparate

Oticon i rok bend Styx su otpočeli saradnju da naprave po prvi put uživo prenos koncerta benda Styx za pacijente koji koriste Opn slušne aparate koji mogu da se povezuju na internet. Koncert će se održati u USA u New Jersey 22. Avgusta u 9:30 pm EST. Mogućnost da slušaju koncert imaće svi Opn korisnici bez obzira gde žive.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Ovaj koncert benda Styx je deo letnje turneje i ovo će biti prvi put da se uživo koncert prenosi direktno osobama koje nose slušne aparate, pružajući im mogućnost da na aparate primaju zvuke živog prenosa kao da su na koncertu. 

Oticon Opn familija slušnih aparata koji mogu da se povezuju na internet može takođe da se povezuje sa velikim brojem uređaja pa korisnici mogu da slušaju TV, da se povežu sa zvonom na vratima, požarnim alarmima i raznim drugim savremenim pametinim uređajima. Ovi mali, diskretni slušni aparati daju prirodniji i čistiji zvuk koji omogućava korisnicima da lakše učestvuju u razgovoru koji se odvija u bučnom okruženju kao što su restorani, javni događaji ili koncerti.

Mikrosajt na kome će moći da se prati uživo prenos koncerta benda Styx je postavljen na adresi StyxLiveWithOpn.com a šifra za pristup prenosu koncerta je OpnRocks. 

Ovaj mikrosajt je pravljen isključivo za korisnike OPN slušnih aparata koji koriste iPhone i potrebno je preko njega pristupiti sajtu. Ovo je odlična prilika da se iskusi odlična direktna internet konekcija koju imaju Oticon Opn slušni aparati.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!