SUMNJATE DA NE ČUJETE DOBRO?

Život je ispunjen važnim trenucima i ukoliko teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. Ne dozvolite da propustite bitne stvari koje se dešavaju i važne trenutke u svom životu. Iskoristite prednosti najnovije tehnologije koja je razvijena u službi boljeg sluha osoba koje ne čuju dobro.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Kompanija AUDIOVOX koja posluje od 2000. godine je generalni zastupnik svetskog lidera danskog proizvođača slušnih aparata OTICON koji uspešno posluje u ovoj oblasti već 117 godina što garantuje vrhunski kvalitet aparata.

U našoj ponudi nalazi se preko 100 modela slušnih aparata Oticon različitih po svojim karakteristikama, mogućnostima i naravno cenama koje se kreću od 0 dinara (preko zdravstvenog fonda) pa preko 200 000 dinara. Aparate možete kupiti i na odlozeno placanje do 12 rata a novina je da se sada ukoliko ima uslova za aparat preko fonda može vršiti i doplata za bolje aparate. 

Zanemarivanje oštećenja sluha ne pogađa samo kvalitet života, već utiče i na sposobnost mozga da pamti uobičajene svakodnevne zvukove što dovodi do toga da razgovor sa drugim ljudima postaje naporan, osoba počinje da se povlači u sebe i izoluje što vremenom može da vodi u demenciju.

Audiovox organizuje akciju BESPLATNE PROVERE SLUHA u nekom od naših 19 predstavništva širom Srbije. 

NE ČEKAJTE VIŠE, VREME JE ZA DOBAR SLUH!

ZAKAŽITE SVOJ BESPLATNI TERMIN ODMAH:

    Zakažite besplatnu proveru sluha!