Sluh daje smisao životu

Uši vas čine svesnim raznih stvari bez potrebe da gledate, na primer ako je napolju saobraćaj da li se kreće brzo ili sporo. Čak i to da li su vozači nervozni i da li trube sirenama.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Naravno, mogli biste da pogledate. Ali potrebna su sva naša čula da bi nam pružila potpunu mentalnu sliku sveta. Sva čula moraju da rade zajedno. Dakle, što više podataka dobijemo iz svakog pojedinačnog čula, to je bolja slika koju dobijamo o svetu.

 

Na ovaj način, sluh pomaže da život postane smislen i bogat detaljima. Kao što muzika može da transformiše film, tako i uši dodaju detalje koji život čine smislenim. One dodaju detalje kao što su ptice koje lete iznad vas, plaža ispred vas ili vetar koji duva u drveće. Ili recimo osećaj atmosfere u prostoriji, bilo da je puna nameštaja ili prazna, ili da pada kiša na prozoru, ili plamen koji pucketa u kaminu.

 

Uz dobar sluh, znaćete hiljade sitnih detalja poput ovih bez gledanja. Jednostavno postajete svesni, jer sluh deluje u skladu sa svim drugim čulima kako bi obogatio vašu kompletnu sliku sveta.

 

    Zakažite besplatnu proveru sluha!