Pozitivne reakcije na foto model sa slušnim aparatom

Jedna reklama za minđuše britanskog brenda ASOS, na kojoj model ima slušni aparat, pokrenula je puno pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Ova firma na svojoj internet stranici trenutno nudi par zlatnih minđuša s priveskom u obliku pečurke za pet funti, ali ni dizajn ni cena nisu ono što je privuklo pažnju posetilaca.

Nasmejana manekenka Natasha Guri, koja je rođena sa oštećenim sluhom, na fotografiji nosi naušnice koje se nude na prodaju, ali se dobro vidi i njen slušni aparat.

Mnogobrojni korisnici društvenih mreža su u pozitivnim komentarima napisali da prvi put vide model s nekim oblikom slušnog aparata.

U komentarima na Tviteru korisnici koji imaju problema sa sluhom odobravaju ovakav potez ove firme komentarišući da bi širenje svesti i češće objavljivanje ovakvih pomagala u javnosti doprinelo tome da se osećaju „normalno“ i uključeno u društvo.

Manekenka Natasha Guri iz Londona je tvitovala: „To sam ja! Za one koji ne znaju –  ovo je slušni aparat koji je napredniji od mnogih slušnih pomagala“.

Jedna je osoba napisala: „Nagluva sam i sigurno će mi uskoro trebati slušni aparat. Bila sam tako nervozna zbog toga, ali ovo me je ganulo i shvatila sam da je to sasvim normalno!“

Treća je napisala da i sama nosi slušno pomagalo i da nikada nije mislila da će takva reklama biti moguća.

Izvor: N1

    Zakažite besplatnu proveru sluha!