Festival „Hearts in harmony“

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

U subotu i nedelju, 8. i 9. oktobra 2016. godine, održan je u Novom Sadu festival horova Hearts in harmony u organizaciji inkluzivnog hora Ison i udruženja građana Vera, Ljubav,  Nada. Na festivalu je bilo oko stotinak učesnika iz zemlje i inostranstva, tokom dana su imali radionice i druženje, a uveče koncerte.

U subotu uveče je održan koncert zabavne i narodne muzike na otvorenom u Katoličkoj porti u izvođenju svih horova zajedno. Napravili su fantastičnu atmosferu, tako da je i pored hladnog vremena bilo dosta posetilaca.

Nedeljni koncert je održan u novosadskoj Sinagogi i bio je posvećen duhovnoj muzici. Počeo je, već po tradiciji, himnom hora Ison, pa je nastavio svoj duhovni repertoar hor iz Sremske Mitrovice, a zatim su se predstavili gosti iz Finske sa svojim repertoarom. I na nedeljnom koncertu je bilo dosta posetilaca koji su ispratili ove zanimljive nastupe a horovi su se pobrinuli da veče bude nezaboravno.

Audiovox je dugogodišnji prijatelj inkluzivnog hora Ison kome pomaže u realizaciji raznih projekata i sa kojim ima odličnu saradnju uključujući i višegodišnju nesebičnu pomoć hora u organizaciji društveno odgovorne akcije ČUTI I RAZUMETI. I ove godine se Audiovox, kao redovna podrška ovom festivalu, našao među ostalim prijateljima i podržao ovu jednistvenu manifestaciju u našoj zemlji.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!