Audiovox predstavio novi proizvod – individualne profesionalne slušalice

Nakon dužeg perioda razvoja i testiranja Audiovox je nedavno sa ponosom predstavio novi proizvod, profesionalne individualne slušalice iz sopstvene proizvodnje pod imenom Audiovox Sound.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Audiovox Sound individualne slušalice poznate i kao Custom In Ear Monitors (CIEM) se izrađuju po meri uha korisnika i  pružaju vrhunski kvalitet zvuka, redukciju buke i komfor. Audiovox Sound individualne monitor slušalice koriste profesionalni muzičari, ton-majstori, audio inženjeri, producenti, audiofili i svi oni kojima je potreban vrhunski kvalitet zvuka ili žele da uživaju u posebnom doživljaju muzike.

Imali smo čast da prvi par individualnih monitor slušalica napravimo za našeg poznatog muzičara Prljavog Inspektora Blažu. Nakon uzimanja otisaka ušnih kanala, napravljene su slušalice posebno prilagođene njegovim ušima. Pošto se svaki par slušalica pravi po meri, moguće je napraviti ih prema željama svakog pojedinačnog kupca (custom made). Ovu mogućnost iskoristio je i Prljavi Inspektor Blaža i u skladu sa svojim nastupom na koncertima želeo je da na slušalice postavimo znak Supermena.

Nakon brze i kvalitetne izrade Blaža je preuzeo slušalice i bio vrlo zadovoljan kako su tehnički i vizuelno odrađene. Ubrzo je usledio i prvi koncert na kojem je Blaža koristio Audiovox Sound slušalice a o kvalitetu samih slušalica najbolje govori njegova izjava „Monitoring je odličan, slušalice gruvaju kao lude!“

Detaljnije informacije o Audiovox Sound individualnim monitor slušalicama, prednostima korišćenja i procesu nabavke možete saznati klikom na sledeći link

https://www.audiovox.rs/sound

    Zakažite besplatnu proveru sluha!