Audiovox poklanja slušne aparate

Povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, Audiovox uz podršku prijatelja i društveno odgovornih organizacija i pojedinaca već 9 godina organizuje humanitarnu akciju ČUTI I RAZUMETI posvećenu deci sa oštećenim sluhom. Ove godine kao deo akcije ČUTI I RAZUMETI odlučili smo da poklonimo 3 slušna aparata.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Podaci pokazuju da jedna od šest odraslih osoba oseća neki stepen oštećenja sluha a slušni aparati igraju važnu ulogu u tretiranju sluha i omogućuju korisniku da normalno funkcioniše u svakodnevnom životu. Slušni aparati su pomogli mnogim ljudima da uprkos oštećenju sluha nastave da razvijaju svoj društveni život, obavljaju svakodnevne obaveze i razvijaju svoje karijere. Korist od upotrebe slušnih aparata za osobe sa oštećenim sluhom je velika i zato smo u okviru humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI odlučili da ove godine poklonimo 3 slušna aparata.

Ukoliko ste zainteresovani da na poklon dobijete slušni aparat potrebno je da u par rečenica napišete zašto bi baš Vi trebalo da dobijete slušni aparat i da ovaj tekst zajedno sa svojim audiogramom (snimak sluha), imenom, adresom i brojem telefona pošaljete na email adresu office@audiovox.rs ili poštom na adresu Audiovox, Bulevar Zorana Đinđića 96 (lokal 5), 11179 Novi Beograd. Rok za prijem prijava je 15. septembar.

Prijave će pregledati žiri koji će činiti defektolozi, doktori i poznate ličnosti i doneti odluku kome će slušni aparati biti poklonjeni a dobitnici će biti obavešteni gde i kada da dođu po svoj slušni aparat.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!