JELENA JOVČIĆ

30 godina
JELENA JOVČIĆ

Zovem se Jelena Jovčić, aparate za sluh nosim od svoje treće godine obostrano, kada je i ustanovljeno da ne čujem. Tada je započeta rehabilitacija govora i sluha, u sklopu redovnog vrtića sa ostalom decom, a sa strane sam imala posebne časove za vežbanje govora i sluha u trajanju od sat, dva.

Naravno susretala sam se sa raznim problemima, ali vremenom i upornim radom, trudom i komunikacijom sa ostalom decom, uklopila sam se u društvo i prihvatili su me. Završila sam osnovnu i srednju školu u redovnom roku.

Trenutno sam zaposlena u prodavnici i s obzirom na to da je glavno zaduženje posla izaći u susret potrošačima, saslušati ih i uslužiti, uz pomoć Oticon aparata prevazilazim sve poteškoće.
U Audiovox-u sam u saradnji sa Slavnom i zahvaljujući njenom dugogodišnjem iskustvu i poznavanju karakteristika modela uspela da pronađem odgovarajuće Oticon aparate za mene. Uvek sam bila zadovoljna Oticon slušnim aparatima, njihovim programima i oni mi i dan danas omogućuju dobru komunikaciju sa ljudima.

Zakažite besplatnu proveru sluha!