Treća dobitnica preuzela poklonjene slušne aparate u Beogradu

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Juče je treća dobitnica preuzela slušne aparate i time je završena realizacija akcije poklanjanja slušnih aparata za 3 osobe sa oštećenim sluhom a koja je deo humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI. Nakon prijava zainteresovanih, stručna komisija je na osnovu pisama i medicinske dokumentacije izabrala uži krug kandidata za akciju poklanjanja slušnih aparata a zatim su dr Galina Joković i mađioničar Piksi iz šešira izvukli dobitnike. Aparate su dobili devojčica Lena Jocić iz Velike Plane (2 aparata), Tijana Mitrović iz Niša i Farago Erika iz Bajmoka.

Treća dobitnica preuzela poklonjene slušne aparate u Beogradu

Lena Jocić je devojčica koja nosi slušne aparate od 2015. godine kada joj je i dijagnostifikovano oštećenje sluha. Trenutno ide u 4. razred osnovne škole u Velikoj Plani i aktivno se bavi slikanjem i izlagala je likovne radove u školi a takođe uspešno trenira košarku. Do sada je nosila slušne aparate drugog proizvođača.

Treća dobitnica preuzela poklonjene slušne aparate u Beogradu

Lena je u sredu 6. oktobra 2021. godine posetila Audiovox predstavništvo u Beogradu na Zelenom vencu radi preuzimanja slušnih aparata koje je dobila na poklon. Leni je urađeno podešavanje slušnih aparata prilagođeno njenom stanju sluha a proba Oticon-ovih slušnih aparata je izazvala osmeh na Leninom licu. Lena je rekla da je presrećna što ima slušne aparate sa kojima dobro čuje i razume a pri tom su mali i lagani i neće joj smetati u svakodnevnim aktivnostima.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!