Tijana Mitrović preuzela poklonjen slušni aparat u Nišu

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Kao deo humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI koja se organizuje povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, Audiovox je ove godine pokrenuo i akciju poklanjanja kvalitetnih Oticon slušnih aparata gde je planirano da se pokloni 3 aparata ali je zbog velikog interesovanja i specifične situacije poklonjeno 4 aparata.

 

Tijana Mitrović preuzela poklonjen slušni aparat u Nišu

Nakon prijava zainteresovanih putem interneta i poštom, stručna komisija je na osnovu pisama i medicinske dokumentacije izabrala uži krug kandidata za akciju poklanjanja slušnih aparata a zatim su dr Galina Joković i mađioničar Piksi iz šešira izvukli dobitnike. Aparate su dobili devojčica Lena Jocić iz Velike Plane (2 aparata), Tijana Mitrović iz Niša i Farago Erika iz Bajmoka.

Tijana Mitrović preuzela poklonjen slušni aparat u Nišu

U sredu 29. Septembra 2021. godine Mitrović Tijana je nakon našeg poziva došla u Audiovox predstavništvo u Nišu da preuzme aparat koji je dobila na poklon povodom akcije Čuti i razumeti. Tijani je urađeno podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha i kaže da je jako zadovoljna poklonom i neizmerno zahvalna Audiovox-u. Misli da će se jako brzo naviknuti na novi aparat. Bolje čuje i razume sa novim aparatom a takođe bolje čuje i svoj glas i smatra da će joj ubuduće biti mnogo lakše u komunikaciji sa ljudima i na poslu.

 

    Zakažite besplatnu proveru sluha!