Preuzet još jedan poklonjen slušni aparat u Subotici

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Nastavljena je realizacija akcije poklanjanja slušnih aparata koja je deo humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI a koja se organizuje povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba. Kompanija Audiovox je ove godine odlučila da pokloni kvalitetne Oticon slušne aparate za 3 osobe izabrane od svih zainteresovanih osoba sa oštećenim sluhom koje su se prijavile na poziv.

Preuzet još jedan poklonjen slušni aparat u Subotici

Nakon prijava zainteresovanih putem interneta i poštom, stručna komisija je na osnovu pisama i medicinske dokumentacije izabrala uži krug kandidata za akciju poklanjanja slušnih aparata a zatim su dr Galina Joković i mađioničar Piksi iz šešira izvukli dobitnike. Aparate su dobili devojčica Lena Jocić iz Velike Plane (2 aparata), Tijana Mitrović iz Niša i Farago Erika iz Bajmoka.

Preuzet još jedan poklonjen slušni aparat u Subotici

Farago Erika je u petak 1. oktobra 2021. godine posetila Audiovox predstavništvo u Subotici radi preuzimanja slušnog aparata koji je dobila na poklon. Nakon što joj je urađeno podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha Erika je izjavila: „Veoma sam se obradovala kada sam na Fejsbuku saznala da sam dobitnik slušnog aparata u okviru humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI i delovalo mi je neverovatno i nemoguće jer nikada tako nešto nisam doživela. Slušni aparat mi odgovara, bolji je nego prethodni i jasnije razumem govor što će mi puno značiti na poslu jer radim sa ljudima. Želim da se zahvalim Audiovoxu što sam dobitnik slušnog aparata.“

    Zakažite besplatnu proveru sluha!