POKLONJEN SLUŠNI APARAT U PANČEVU

POKLONJEN SLUŠNI APARAT U PANČEVU

Oštećenje sluha je u današnje vreme sve učestalije gde pored starenja i nekih medicinskih faktora sve veći uticaj ima i buka. Rešenje za dobar sluh mora da sadrži kvalitetne slušne aparate a danski slušni aparati Oticon, čiji je generalni zastupnik u Srbiji kompanija Audiovox, predstavljaju vrhunsko rešenje savremenog dizajna i naprednih tehnologija. Tradicija razvoja slušnih aparata koja traje već 118 godina i ogromno ulaganje u stalni razvoj naprednih tehnologija, garancija su kvaliteta Oticon aparata. Sa željom da pomogne nekoj od osoba sa oštećenim sluhom koje nisu u mogućnosti da nabave kvalitetne slušne aparate Oticon, Audiovox je kao društveno odgovorna kompanija tokom prethodnog perioda organizovao još jednu u nizu akcija poklanjanja slušnog aparata.

POKLONJEN SLUŠNI APARAT U PANČEVU

Zbog velikog broja pristiglih prijava bilo je potrebno vreme da se detaljno pregledaju i razmotre sve prijave. Žiri u sastavu Prof Dr Slobodanka Lemajić-Komazec (audiolog u KC Vojvodine), Puniša Bili King Zeljković (muzičar, jedan od osnivača benda Neverne bebe) i Ćulibrk Jelena (defektolog surdolog u Audiovox-u) izabrao je na osnovu prijava dobitnika slušnog aparata, to je gospođa Sanja Novakov iz Pančeva.

POKLONJEN SLUŠNI APARAT U PANČEVU

Srećnoj dobitnici je u Audiovox prodavnici u Pančevu slušni aparat uručila regionalna menadžerka Marija Petković. Gospođi Sanji je urađeno podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha i ona je odlično reagovala na slušni aparat koji je dobila. Kaže da je jako uzbuđena jer do sada nikada nije osvojila nešto i da je zadovoljna poklonom i zahvalna Audiovox-u. Slušni aparat Oticon koji je dobila na poklon pomoći će joj u lakšoj komunikaciji sa porodicom i prijateljima i omogućiti joj bolji kvalitet života.

POKLONJEN SLUŠNI APARAT U PANČEVU