POKLONJEN SLUŠNI APARAT U BEOGRADU

POKLONJEN SLUŠNI APARAT U BEOGRADU

Audiovox je kao društveno odgovorna kompanija nedavno odlučio da u sklopu ovih svojih aktivnosti pomogne gospođi Popović Ljiljani koja je raseljeno lice sa Kosova i Metohije i u teškim je zdravstvenim i finansijskim problemima a slušni aparat joj je jako potreban.

 

Najbolje rešenje za dobar sluh mora da sadrži kvalitetne slušne aparate a danski slušni aparati Oticon, čiji je generalni zastupnik u Srbiji kompanija Audiovox, predstavljaju vrhunsko rešenje savremenog dizajna i naprednih tehnologija. Tradicija razvoja Oticon slušnih aparata koja traje već 120 godina i veliko ulaganje u stalni razvoj naprednih tehnologija, garancija su kvaliteta Oticon aparata.

POKLONJEN SLUŠNI APARAT U BEOGRADU

Pored kvalitetnih slušnih aparata važna je i stručnost osoba koje podešavaju aparate i izrađuju protetiku a Audiovox već 24 godine posvećuje maksimalnu pažnju da obezbedi najbolje rešenje za dobar sluh svojih korisnika. Zaposleni se konstatno usavršavaju i posećuju međunarodne edukacije iz oblasti audiologije sa ciljem da se stečeno znanje i iskustvo prenese na rad sa pacijentima.

 

Gospođi Ljiljani je u Audiovox prodavnici na Zelenom vencu slušni aparat uručila menadžerka Gorica Mladenović. Njoj je urađeno podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha i kaže da je jako zadovoljna poklonom i zahvalna Audiovox-u. Slušni aparat Oticon koji je dobila na poklon pomoći će joj u lakšoj komunikaciji sa porodicom i prijateljima i omogućiti joj bolji kvalitet života.