Humanitarne aktivnosti Audiovox-a povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba 2016

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Ove godine je povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba Audiovox po peti put organizovao humanitarnu akciju „Čuti i razumeti„. Događaj je realizovan u petak 23. septembra na brodu Jahting Kluba Kej u Beogradu. Na ovogodišnjoj akciji bila su prisutna deca sa oštećenim sluhom iz cele Srbije a veliku podršku su im dale poznate ličnosti, voditelj Ivan Ivanović, glumac Feđa Stojanović, paraolimpijac Rastko Jokić, voditeljka Irina Đorđić, odbojkašica Jelena Trnić i mađioničari Piksi i Zeka.

{image2}

U prvom delu je nastupio inkluzivni dečiji hor ISON a nakon toga se u ime organizatora ove akcije prisutnima obratila Jela Mrmak, direktorka kompanije Audiovox, a zatim i dr sc med Branka Mikić, šef Odseka za audiološku rehabilitaciju Klinike za ORL KC Srbije. U nastavku akcije deca su se družila sa poznatim ličnostima a zatim je na veliko zadovoljstvo dece priređeno krstarenje i razgledanje Beograda sa reka uz zanimljive priče turističkog vodiča i nastup mađioničara.

 

Audiovox je takođe organizovao humanitarnu akciju u Kruševcu povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba. Tom prilikom je u saradnji sa Osnovnom organizacijom gluvih i nagluvih u Kruševcu Audiovox pomogao naugroženijim članovima ove orgaizacije.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!