Audiovox uvek uz najbolje

Paraolimpijac Rastko Jokić, čiju sportsku karijeru podržava Audiovox, osvojio je četvrtu godinu uzastopno prvo mesto na državnom prvenstvu u gađanju vazdušnim oružjem.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Invalidski streljački savez Srbije organizovao je 11. septembra 2020. prvenstvo države u gađanju vazdušnim oružjem u Novom sadu a mladi i talentovani šampion u streljaštvu, paraolimpijac Rastko Jokić, zabeležio je pobedu i osvojio ubedljivo prvo mesto. Rastko je 4 godine uzastopno na postolju i nadamo se da će biti tako i ubuduće. 

Audiovox nastavlja podršku Rastkovoj sportskoj karijeri i omogućiće dobru fizičku pripremu za naredni period takmičenja i predstojeće pripreme za Tokyo 2020.

Rastko Jokić je osoba sa invaliditetom i bavi se streljaštvom već 10 godina i za to vreme je postigao vrhunske sportske rezultate. Višestruki je osvajač medalja i pehara na mnogim svetskim kupovima tokom ovih 10 godina. Na paraolimpijskim igrama u Riju 2016. je zauzeo šesto mesto u finalu u disciplini 25 metara sport pištolj, to je ujedno bio njegov najbolji plasman na igrama.
 
Zbog tih svetskih rezultata i postignuća Srbija mu je dodelila Majsku nagradu, kao najveće sportsko priznanje od naše drzave.

Audiovox će nastaviti saradnju sa Rastkom i veruje da su najveći uspesi tek pred njim.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!