Audiovox uspešno organizovao akciju „ČUTI I RAZUMETI 2017“

U petak 22. septembra 2017. godine Audiovox je po šesti put uspešno organizovao sada već tradicionalnu humanitarnu akciju ČUTI I RAZUMETI posvećenu osobama sa oštećenim sluhom.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Ovaj društveno odgovorni projekat kompanije Audiovox je pokrenut sa idejom da se u Svetskoj nedelji gluvih i nagluvih osoba skrene pažnja javnosti na njihove potrebe i probleme sa kojima se susreću u svakodnevnom životu.

 

Kao i svake godine, i ovaj put su nam se pridružili prijatelji iz specijalnih škola za za decu oštećenog sluha iz Subotice, Novog Sada, Jagodine i Niša, kao i predstavnici škole iz Kragujevca.

 

Akcija je ove godine bila zamišljena kao druženje iz tri dela, prvo su se učesnici okupili u 12 časova u Kulturnom centru Čukarica gde je održan kraći program, zatim je usledilo druženje u veselom tramvaju koji je učesnike prevezao do Kalemegdana gde se nastavio treći deo druženja sa turističkim vodičem.

 

Detaljnije informacije o ovogodišnjoj akciji i svim prethodnim možete videti na zvaničnom sajtu humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI  –  www.cutiirazumeti.com 

    Zakažite besplatnu proveru sluha!