Audiovox postao partner programa ZA NAŠE HEROJE

Firma Audiovox je postala partner programa podrške ZA NAŠE HEROJE koji je pokrenut kako bismo zdravstvenim radnicima, volonterima i svima koji su angažovani u COVID-19 sistemu iskazali poštovanje i zahvalnost za njihovu svakodnevnu posvećenost očuvanju našeg zdravlja i naših života.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Želeli smo da kroz ovaj program podrške pokažemo na delu zahvalnost medicinskim radnicima koji su zaista pravi heroji našeg vremena. Program podrške ZA NAŠE HEROJE kroz personalizovane kartice pogodnosti NAŠ HEROJ pokrenula je Vlada Republike Srbije a realizuje ga Ministarstvo Zdravlja RS u saradnji sa Generalnim sekretarijatom Vlade, Narodnom Bankom Srbije, Privrednom komorom Srbije i javnim ustanovama, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Program podrške ZA NAŠE HEROJE omogućava korisnicima kartice NAŠ HEROJ da u kompanijama partnerima ovog programa ostvaruju popuste i druge pogodnosti prilikom plaćanja roba i usluga. Takođe ova kartica će korisnicima omogućiti i prednost pri ostvarivanju prava i dobijanju usluga u državnim institucijama, javnim preduzećima, lokalnim samoupravama i ustanovama socijalne zaštite.

Audiovox se sa zadovoljstvom priključio ovom programu da podrži one koji čuvaju naše zdravlje i živote!

    Zakažite besplatnu proveru sluha!