AUDIOVOX POKLONIO SLUŠNI APARAT

Statistika pokazuje da od šest odraslih osoba barem jedna oseća neki stepen oštećenja sluha a slušni aparati kod ovih osoba igraju veoma važnu ulogu i omogućuju korisniku da normalno funkcioniše u svakodnevnom životu. Pošto je korist od upotrebe slušnih aparata veoma značajna za osobe sa oštećenim sluhom, Audiovox je kao društveno odgovorna kompanija nedavno odlučio da organizuje akciju poklanjanja Oticon slušnog aparata u regionu gradova Novi Sad, Subotica, Zrenjanin i Šabac putem lokalnih medija.

AUDIOVOX POKLONIO SLUŠNI APARAT

Dobili smo veliki broj prijava a rok za prijem je bio 30. jun 2022. godine. Nakon isteka roka za prijavu, žiri u sastavu Prof Dr Slobodanka Lemajić-Komazec (audiolog u KC Vojvodine), Puniša Bili King Zeljković (muzičar, jedan od osnivača benda Neverne bebe) i Ćulibrk Jelena (defektolog surdolog u Audiovox-u) izabrao je dobitnika slušnog aparata a to je Tomislav Đurin iz Zrenjanina.

AUDIOVOX POKLONIO SLUŠNI APARAT

Dobitniku je u Audiovox prodavnici u Zrenjaninu slušni aparat uručila regionalna menadžerka Jelena Ćulibrk. Gospodinu Tomislavu je urađeno podešavanje aparata prilagođeno njegovom stanju sluha i kaže da je jako zadovoljan poklonom i zahvalan Audiovox-u. Sada bolje čuje i razume sa novim aparatom i smatra da će mu ubuduće biti mnogo lakše u komunikaciji sa ljudima.

AUDIOVOX POKLONIO SLUŠNI APARAT