Audiovox podržao talentovanu karatistkinju Dinu Durmiš

Nedavno je Audiovox u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnosti potpisao ugovor o stipendiranju sa talentovanom mladom karatistkinjom Dinom Durmiš.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Kompanija Audiovox je i ranije podržavala talentovane sportiste za koje drugi nisu imali sluha da im pomognu. Vodeći se time da talentovane mlade ljude treba podržati i pomoći im da iskažu svoj puni potencijal, Audiovox je podržao mladu Dinu Durmiš u razvoju sportske karijere u karateu i pokrivanje dela troškova takmičenja.

 

Dina je do sada osvojila veliki broj medalja uključujući i zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore. Saradnja sa Audiovox-om donela je i novu medalju, Dina je na nedavno održanim prvim Balkanskim školskim karate igrama osvojila prvo mesto.

 

Mislimo da je Dina vrlo talentovana i da su veliki uspesi u karateu tek pred njom što potvrđuje i veliki broj medalja koje je do sada osvojila. Osim sa medaljama sa međunarodnih karate takmičenja, verujemo da će Dina obradovati Srbiju i sa Olimpijskim zlatom već na narednoj Olimpijadi.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!