Audiovox organizovao osmu po redu akciju ČUTI I RAZUMETI

U petak 27. septembra održana je po osmi put tradicionalna humanitarna akcija „ČUTI I RAZUMETI“ posvećena osobama sa oštećenim sluhom. Ova humanitarna akcija se od 2012. godine održava krajem septembra povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba. I ove godine akciji su prisustvovala deca sa oštećenim sluhom iz cele Srbije, bila su prisutna deca iz Novog Sada, Beograda, Zemuna, Jagodine, Niša i Kragujevca.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Svi učesnici akcije „ČUTI I RAZUMETI“ su se okupili u Kragujevcu u sali osnovne škole Stanislav Sremčević. Organizaciju ovogodišnje humanitarne akcije pomogli Gradska uprava Kragujevca, OŠ Stanislav Sremčević, Škola sa domom za učenike oštećenog sluha iz Kragujevca i Gradska turistička organizacija Kragujevac.

 

Humanitarnu akciju „ČUTI I RAZUMETI“ otvorila je članica gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu dr Gordana Damnjanović koja je pozdravila prisutne učesnike akcije a zatim se u ime organizatora akcije obratila Jela Mrmak, direktorka kompanije Audiovox kao i Mladen Šurlan, direktor Škole za decu sa oštećenim sluhom iz Kragujevca.

 

Nakon otvaranja usledio je zabavni program u kome su učestvovali KUD Arion, predstava „Aladin“ koju su izvela deca iz škole u Kragujevcu, Marko Purić koji je podelio iskustva koja je imao noseći slušne aparate od najranijeg detinjstva, plesni klub Salsa Kinepraktika i za kraj dugogodišnji prijatelji akcije, mađioničari Piksi i Zeka. Nakon toga deca su obišla Kragujevac u pratnji turističkog vodiča.

    Zakažite besplatnu proveru sluha!