Audiovox dodelio stipendiju štićenici Dečijeg sela

Kompanija Audiovox je nastavila sa svojim društveno odgovornim aktivnostima i dodelila stipendiju štićenici Dečijeg sela Radi Milošević.

1. Podesite zvučnik ili priključite slušalice

2. Startujte online test sluha

3. Unesite e-mail i preuzmite rezultate

Dečje selo Sremska Kamenica nastalo je u velikoj porodici SOS Dečjih sela. Otvoreno je 1975. godine kao stoto u svetu i prvo u Istočnoj Evropi. Izgrađeno po ugledu na druga Dečja sela na temeljnim vrednostima SOS Kinderdorf organizacije, kao što su odgovornost, istrajnost i pre svega posvećenost. Misija koju se ova ustanova trudi da ostvari je da štićenike Dečijeg sela nauči pravim vrednostima i osposobi ih za dalji život.

Pošto se vodi idejom da mlade ljude koji su u teškoj životnoj situaciji treba podržati i pomoći im da iskažu svoj puni potencijal, Audiovox je podržao štićenicu Dečijeg sela Radu Milošević i dodelio joj stipendiju koja će joj pomoći da se uspešno školuje i osposobi za samostalan život.

Rada Milošević je zahvalna što je baš ona odabrana za stipendiranje jer većina dece u dečijem selu nema drugu finansijsku podršku osim toga što im država daje. Rada se zahvaljuje na stipendiji i kaže da će joj puno značiti sada u toku školovanja, a da će deo novca čuvati jer će joj biti značajna pomoć u toku osamostaljivanja kada dođe trenutak da izađe iz doma. 

Kompanija Audiovox je i ranije podržavala razna humanitarna udruženja koja pomažu deci a 2012. godine pokrenuta je i društveno odgovorna akcija ČUTI I RAZUMETI čiji je cilj da skrene pažnju na decu sa oštećenim sluhom i njihove potrebe a više o ovoj akciji možete saznati na sajtu www.cutiirazumeti.com

    Zakažite besplatnu proveru sluha!