ConnectLine za povezivanje slušnih aparata sa drugim uređajima (Adapter za telefon, TV adapter, Sreamer Pro), Oticon Remote Control, Oticon Amigo, budilnici namenjeni osobama sa oštećenim sluhom, prostorne petlje, bebi alarmi

Oticon pomoćni uređaji

ConnectClip i ConnectLine su kompletni integrisani sistemi koji su jednostavni za upotrebu i omogućavaju da se dobiju maksimalne koristi od nošenja slušnih aparata. Ovi sistemi funkcionišu sa svim Oticon wireless slušnim aparatima pojačavajući pozitivna iskustva slušanja i komunikacije kao što su razgovor preko mobilnog ili fiksnog telefona, gledanje televizora, slušanje muzike, video razgovor i slično. Sistem se sastoji od sledećih uređaja: Streamer Pro, Adapter za telefon, TV adapter i Mikrofon.

 

 

Aplikacija Oticon ON App i Oticon ConnectLine App za pametne telefone i tablete omogućavaju korisnicima da iskoriste sve prednosti pametnih uređaja i savremenih slušnih aparata. Ove aplikacije se mogu besplatno preuzeti na App Store i Google Play.

 

 

 

Oticon Remote Control 2.0 i 3.0 su daljinski upravljači koji se mogu koristiti za podešavanje jačine zvuka slušnih aparata i promenu programa za prijatnije iskustvo slušanja. Mogu se koristiti sa svim wireless Oticon aparatima i pogodni su za korisnike koji su izabrali designRITE, IIC ili CIC modele bez dugmadi ili osobe koje imaju problema sa upotrebom malih dugmadi.

 

 

Oticon Amigo je sistem koji šalje zvučne signale direktno u dečije uši za bolje razumevanje govora u bučnim okruženjima i sastoji se iz tri komponente: mikrofona, predajnika i prijemnika. Mikrofon hvata glas osobe koja ga nosi a predajnik šalje direktno u prijemnik osobe koja sluša da  bi  se  pojačao  u  njihovim  slušnim  aparatima. Jako je bitno tokom razvoja dece da mogu dobro da čuju učitelja u bučnoj učionici, da prate instrukcije tokom dodatnih aktivnosti (sport itd.), normalno gledaju TV sa porodicom i da im bude smanjen napor prilikom slušanja.

 

Za detaljnije informacije o svim pomoćnim uređajima, kontaktirajte neko od naših predstavništva koja možete videti kada kliknete na OVAJ LINK.

 

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Oticon slušni aparat je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite može se izdati samo u specijalizovanim prodavnicama.

PRODAJA SLUŠNIH APARATA ONLINE ZAKONOM NIJE DOZVOLJENA.)