Misija Audiovox-a od samog osnivanja pre vise od 20 godina je:
"Obezbediti za građane Srbije najkvalitetnije proizvode najstarijeg i najpouzdanijeg svetskog proizvođača slušnih aparata Oticon kao i usluga vrhunskih kadrova (diplomiranih defektologa, surdopedagoga, lekara, inženjera...) obučenih u zemlji i inostranstvu a sve to NA JEDNOM MESTU!" 
Ova misija nas pokreće već 20 godina i motiviše da razumemo i pružimo pomoć osobama oštećenog sluha uz pomoc vrhunskih stručnjaka koristeći najsavremeniju dijagnostičku opremu u svim našim centrima.

DANSKI KVALITET - DOMAĆE ZNANJE

Generalni smo distributeri danskog proizvođača Oticon, svetski najpouzdanijeg i najboljeg proizvođača slušnih aparata sa tradicijom dugom 117 godina. O njihovom kvalitetu i uspešnosti govori činjenica da su sve inovacije u oblasti slušnih aparata upravo proistekle iz njihovog istrazivačkog centra. Pored zastupništva, Audiovox se bavi i prodajom baterija za slušne aparate i sredstva za čišćenje, izradom individualnih oliva i antifona po meri, a obezbeđen je i servis u garantnom roku i van garantnog roka sa velikim lagerom delova.  

Ideja nam je da budemo blizu svakoj osobi oštećenog sluha i zato smo prisutni širom Srbije i u regionu. U svakom Audiovox centru sačekaće vas defektolozi koji se stalno edukuju i stalni su posetioci međunarodnih edukacija iz oblasti sluha a sve u cilju da se stečena znanja i iskustva prenesu kroz rad kako bi naši korisnici u potpunosti bili zadovoljni.

INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KORISNIKU

Sluh je jedno od osnovnih čovekovih čula i za pravilnu brigu o sluhu potrebni su profesionalci sa puno znanja i iskustva. Audiovox puno pažnje ulaže u obuke i edukaciju svojih zaposlenih na seminarima u zemlji i inostranstvu. 

Mislimo da je individualni pristup svakoj osobi i njenim potrebama najbolji put do dobrog sluha. U Audiovox-u svaki korisnik slušnih aparata može da se obrati svom defektologu i dobije savete koji su prilagođeni njegovom stanju sluha.

VRHUNSKA DIJAGNOSTIČKA OPREMA

Svako Audiovox predstavništvo je opremljeno najsavremenijom dijagnostičkom opremom za proveru sluha i opremom za podešavanje slušnih aparata. Pre izbora odgovarajućeg modela slušnih aparata i njegovog podešavanja, veliku pažnju poklanjamo tačnom utvrđivanju trenutnog stanja sluha svakog korisnika.

MI BRINEMO O VAŠEM SLUHU

Audiovox je tokom godina postojanja izrastao u vodeću firmu na tržištu Republike Srbije u oblasti distribucije slušnih aparata i audiološke opreme. Mi sebe ne nazivamo liderima već o tome govore iskustva naših mnogobrojnih korisnika koji nas tako vide. O našoj posvećenosti, stručnosti i kvalitetu proizvoda govore na hiljade zadovoljnih korisnika Oticon slušnih aparata različitog uzrasta, obrazovanja i potreba.

UKOLIKO SUMNJATE DA NE ČUJETE DOBRO, AUDIOVOX IMA NAJBOLJE REŠENJE, OČEKUJEMO VAS!

Da odmah zakažete besplatnu proveru sluha klinite OVDE >>>