Opn Play porodica slušnih aparata je posebno dizajnirana za decu. Poboljšava razumevanje govora čak i u najkompleksnijim zvučnim okruženjima.

Tehnologija Opn Play aparata je zasnovana na Velox S platformi i čini zanačajnu promenu u slušanju kod dece i doživljaja sveta. Inovacija koja je urađena u vezi dostupnosti svih zvukova iz okruženja daje Vašem detetu mogućnost da uživa u punoći izbalansiranog zvučnog polja.

Vi i Vaše dete možete birati između četiri različite varijante, u zavisnosti od oštećenja sluha, od tradicionalne zaušne varijante (Bte PP) preko Mini Rite i Mini Rite R - punjivi slušni aparat sa litijum-jonskom baterijom. 

Svi ovi aparati dolaze u 12 boja, zavisi od toga da li želite da se uklope sa bojom kose ili želite da Vaši aparati budu primećeni u veselim dečijim bojama.

Opn Play aparati se povezuju nesmetano sa tabletima i smart telefonima. U kombinaciji sa ConnectClip-om slušni aparati Opn Play postaju bežične slušalice pomoću kojih dete može da sluša muziku, filmove i govorne pozive sa telefona.

Malo starija deca kao korisnici aparata ili roditelji mogu instalirati Oticon ON aplikaciju, gde se uvek može proveriti status baterije kao i tačna    lokacija aparata ako se desi da se izgube.

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.)